פסטה בולונז בסיר אחד
בדרך כלל כשאנחנו מכינים בולונז אנחנו עושים את זה בנחת. קודם כל מזהיבים את הבצל לאט לאט, שזה כבר חצי שעה לפחות, אחר כך מוסיפים את הבשר (לא הכל ביחד), ואחרי העגבניות ושאר הנוזלים מבשלים על להבה נמוכה נמוכה שעתיים, או ככל שמתיר לנו הזמן. ככה זה בדרך כלל, אבל היום לא בדרך כלל. היום יום ראשון בשבוע, היום שבו החיים חוזרים לתקתק ולתבוע את שלהם, ואנחנו רק רוצים שיהיה אוכל על השולחן. זה בדיוק הזמן לבולונז הזה, שהוא לא רק קל ומהיר להכנה - הוא גם כולל בישול של הפסטה בילט אין בתוך הרוטב.
פסטה רוזה
כמו שוקולד וקוקוס, חמאה וקינמון, קטשופ ומיונז, נקניקייה וכרוב כבוש - גם השילוב של עגבניות ושמנת מתוקה הוא משהו שנוצר בגן עדן. פסטות ברוטב עגבניות זה תמיד כיף, וגם לפסטות בשמנת יש את החן שלהן, ולפעמים הן בדיוק מה שאנחנו צריכים בחיים, אבל פסטה ברוטב שמשלב עגבניות ושמנת - לצורך העניין רוטב רוזה - זה כבר משהו שאי אפשר לעמוד בפניו. זה פשוט כל כך כל כך טעים, שבכל פעם שאנחנו מכינים את המתכון הזה אנחנו נזכרים שאנחנו צריכים לעשות את זה יותר.
לא סתם מדובר באחד המתכונים הכי פופולריים ב-mako בכל הזמנים.
פסטה פטה לימונית
וזה כבר מתכון פטנט, שהוא מעין בן דוד של הפסטה בעגבניות ופטה שהייתה מאוד פופולרית ברשתות החברתיות - וגם במטבחים - לפני כמה שנים. כאן הטעם הוא לימוני, אז לא בטוח שכל הילדים יתחברו, אבל המבוגרים, למבוגרים אנחנו ממש ממליצים לנסות.
שבוע טוב.