מרק עדשים כתומות
יותר ממיליון כניסות כבר יש למתכון הזה, ואפשר להבין למה. חיים כהן, כמו חיים כהן, מוכיח בפעם המי יודע כמה שמספיקים כמה מרכיבים בסיסיים בשביל להעמיד סיר לתפארת. הפעם אלה עדשים כתומות, שום, בצל ותבלינים. כן, זה הכל.
סופריטו עוף
פעם פעם, לפני אלף ומשהו שנה, עלתה תוכנית בשם "מאסטר שף" לאוויר, וכחלק ממנה העביר אחד השופטים, חיים כהן שמו, שיעורי בישול למתמודדים. אחד השיעורים האלה עסק בסופריטו, ואנחנו הרווחנו מתכון מנומק להפליא, עם כל הכללים והטיפים, לאחת המנות הכי טעימות על הפלנטה - שבבסיסה עוף ותפוחי אדמה מטוגנים. בונוס: סרטון שאפשר לראות בו את חיים של שנת 2010, להרהר בעצמנו של לפני 15 שנה ולהיזכר איך התוכנית הזאת, שהיום היא כבר חלק מהדי.אן.איי שלנו, שינתה את האופן שבו אנחנו מבשלים.
פסטה ברוטב עגבניות
את המנה הזו הכין חיים כהן לרותי ברודו באחת התוכניות של "המטבח המנצח", ומי שניסה אותה בבית יודע לספר שמדובר ברוטב פשוט אך מצוין. דבר אחד אנחנו יכולים להבטיח לכם: המתכון הזה לא מזכיר כמעט בכלום את מתכון רוטב העגבניות שאתם רגילים להכין בבית.
בשורות טובות!