3 ארוחות צהריים מהירות והכי טעימות שיש
אנחנו יודעים, החום לא מרחם וגם לא החופש הגדול, אז לפחות שזירה אחת תקבל טיפול מסור: ארוחת הצהריים. המתכון המנצח שלנו לקציצות מושלמות, קוסקוס עם אפונה וארטישוק ירושלמי או פסטה ברוטב עגבניות כמו בגן. לא משנה איזה מתכון תבחרו - עם כל מתכון מהשלישייה הזאת לא תיפלו, וזאת הבטחה

קוסקוס עם אפונה ובטטה קסביה
קוסקוס תמיד בא טוב אם תשאלו אותנו - גם אם מכינים אותה בשיטה המסורתית והארוכה וגם מכינים אותו אינסטנט. ומה שכל כך כיף במתכון הטעים הזה זה שאפשר לעשות בו כמה קיצורי דרך כמו קוסקוס להכנה מהירה ולהשתמש בירקות קפואים והוא עדיין יהיה מעולה.

קציצות מושלמות
כן, ילדים עפים על הקציצות האלה, אבל לא רק הם. הן פופולריות גם בקרב פעוטות, מתבגרים ולמעשה כל מי שאוהב קציצות. מה שכל כך נהדר בהן זה לא רק המרקם והטעם הנהדרים אלא הוורסטיליות הגדולה: כל אחד יכול לבחור אם להכין אותן לפי טעמו האישי או טעם בני המשפחה שיזכו לסיר הזה - אפשר ללכת על בקר בלבד, אפשר רק עוף או שבכלל לשלב. אפשר גם לבחור אם לטגן אותן (מודים, תמיד נבחר לטגן) או לצלות בתנור ויש גם כמה הצעות לחילופים. בקיצור, תחליטו איך בא לכם לאכול היום - ולכו עליהן.

פסטה ברוטב עגבניות
זה מתכון כל כך פשוט, שאפשר בעקרון לתת לילדים להכין אותו ועל הדרך לסמן וי על פעילות הבישול המשותף בימי החופש הגדול. זה לא מתכון מתוחכם בשום בצורה, ואלוהים כמה שכיף מדי פעם לאכול מנה כזאת פשוטה וטעימה.
