טבית מהיר בשקית צלייה

מבחינת מצב הרוח, אנחנו במצב רוח לטבית שבילה כל הלילה בתנור (איזה כל הלילה, כל השבוע!), עד שהאורז קיבל טעמים בשרניים עמוקים והתחיל להינמס לתוך עצמו, והעוף נפרד מהעצמות גם בלי שאף אחד יבקש. אבל מבחינת החיים - מבחינת החיים אנחנו זקוקים לטבית שאפשר להכניס לתנור בעוד 5 רגעים, ובתוך שעתיים הוא כבר יצא ממנו מוכן, דשן ועסיסי. וזה בדיוק הטבית הזה. 

טבית מהיר בשקית צלייה

מג'דרה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
מג'דרה|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

מג'דרה בסיר אחד

מכל מאכלי הקטניות - מג'דרה היא זה שהילדים שלנו הכי אוהבים, עד כדי קריאות שמחה כשהלוט מוסר והם רואים מה יש בתוך הסיר. עכשיו רק נשאר לפשט את ההכנה שלה, כי ללכלך מחבת ושני סירים זה לא משהו שאנחנו מוכנים לעשות אפילו בעיתות שלום, ועל אחת כמה וכמה עכשיו. אז ניסינו וניסינו, ובסוף הצלחנו להגיע לתוצאה מעולה: מג'דרה בסיר אחד!

מג'דרה בסיר אחד

פסטה וחזה עוף מוקפצים עם ירקות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
פסטה וחזה עוף מוקפצים עם ירקות|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף

ירקות (אנחנו הכנו עם ברוקולי, פלפל ופטריות, אתם יכולים לגוון), רוטב אסייתי בסיסי, חזה עוף מטוגן בקצת קורנפלור (שומר הכי טוב על העסיסיות) ופסטה, איזו שיש לכם בבית. ארוחה פשוטה וטובה.

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף

בתיאבון!