אורז מלא עם טופו
המתכון הזה מוקדש לכל שונאי האורז המלא ושונאי הטופו - כי הוא יהיה האחד שיוכיח להם שהם טועים. זה מה שטעמים אסייתיים יכולים לעשות, וגם ההשריה המוקדמת של האורז תורמת את שלה. בשקט בשקט נספר לכם שאנחנו מעדיפים להכין את המנה הזאת עם אורז מלא עגול, לא ארוך, ואם אתם בשלבים ראשונים של אימוץ אורז מלא לתפריט - אנחנו ממליצים לכם לעשות כמונו.
מרק עדשים הכי קל בארץ
ילדים לא רק אוהבים את המרק הזה, הם גם מעריכים אותו. הם מעריכים את זה שהוא לא מכביד עליהם באלמנטים מיותרים ולא דורש מהם להפריד בין המרכיבים על הכף - אפשר לסמוך עליו שלא יתחבאו בו ירקות או עשבים שרוב ילדים פחות מחבבים במרק שלהם. מבוגרים יחשבו שהמתכון הזה בסיסי באופן פושע, וזה קצת נכון אבל התוצאה היא באמת נהדרת. רוצים להוסיף גזר, פטרוזיליה, שורשים, תפוחי אדמה? לכו על זה, אבל באמת שלא חייבים. מילה שלנו.
חזה עוף בחרדל ודבש
ובמעבר חד למנת עוף, ולשם הדיוק חזה עוף, שכל המשפחה תאהב. התיבול הוא של חרדל, דבש, צ'ילי ותימין, ואת כל אלה מעסים לתוך החזה כמה דקות לפני כניסתו לתנור, כדי שיספוג את הטעמים. אותה מרינדה גם נכנסת עם העוף לתנור, והשוס: חצאים של ראשי שום שכולם הולכים לריב עליהם אחר כך.
שבוע טוב ושקט.