עוף של סמדי בסומבה
סיר אליפות של האחת והיחידה סמדי בומבה: שוקיים או ירכיים, איזה חלק שהכי אוהבים אצלכם בבית עם רוטב של מלא ירוקים טובים: אפונה, כרפס (סלרי), שמיר, שומרים, בצל ושום - כל מה שטעים. אם אתם רוצים להשתמש ביותר עוף - אין שום בעיה, לא צריך לשנות כמויות של הרוטב. הדבר היחיד שצריך ליד זה אולי סיר אורז.
קציצות עוף
בקציצות האלה אין פירורי לחם, אבל מכניסים אליהן המון המון טעם: נענע, בצל ירוק וכוסברה קצוצים דק, וקצת פיש סוס (רוטב דגים, לא חסרות לו אגב גרסאות כשרות למי שמודאג). הרוטב ממשיך את הכיוון האסייתי עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל צ'ילי חריף ג'ינג'ר וקרם קוקוס. קצת מתוק, קצת חריף ובעיקר טעים מאוד וקצת שובר שגרה בכל מה שנוגע לרוטב קציצות עוף.
למתכון: קציצות עוף ברוטב קוקוס חריף מתוק

פסטה סלמון
פסטה ודג זה אחד השילובים המנצחים לטעמנו, בטח עם כזה רוטב: סלסה ורדה (סלסה ירוקה) של עשבי תיבול, צלפים, נגיעת חומץ, אנשובי, נתחי סלמון שמנמנים שאפשר לפרק לפלייקים גסים ועל הכל פירורי לחם מתובלים לקצת קראנץ'. הרגשה של מסעדה. שימו לב שהמתכון מיועד למנה זוגית - אז התארגנו בהתאם למספר הסועדים.
למתכון: פסטה עם סלמון ופירורי לחם מתובלים
