כדורי שניצל
ארוחת צהריים שמצליחה להיות אפילו יותר כיפית משניצל, ותודו שזה קשה. הכדורים עשויים מחזה עוף, בצל מגורר ומלח-פלפל, אבל לפני הטיגון נטבלים בביצה טרופה עם חרדל ואז בפירורי לחם מתובלים בכורכום, כמון ופפריקה ומשובצים בשומשום. בקיצור, וואו. רק שימו לב שבשביל שהעוף יהיה מוכן גם בעומק הכדור - יש לטגן בשמן לא יותר מדי חם. נסו אחד, תבדקו שמוכן, ואז צאו לדרך עם כל הכמות.
פסטה בסיר אחד של תום פרנץ
עוד לפני שעולם הפסטה בסיר אחד היה מה שהוא היום - תום פרנץ הכניס לחיינו את המתכון הזה, שהוא בסיסי ופשוט ומהיר ונהדר, ותכלס משמש אותנו עד עצם היום הזה.
כרוב ממולא
המתכון הזה הוא כבר לא ב-5 דקות עבודה וגם לא ב-10, ויש מצב שתמצאו את עצמכם משקיעים 30 ואפילו 40 דקות בהכנתו (לא כולל זמן בישול). וכן, צריך אפילו לבשל ולהפריד עלי כרוב ולמלא אותם. אבל מהצד השני של כל זה מחכה לכם מנה שהיא פשוט קסם, ביתית וטעימה ומנחמת וכיפית מאין כמוה. רוצים לקצר תהליכים? הכניסו את הכרוב למקפיא לילה מראש, ולמחרת הוא יחכה לכם מרוכך ומוכן למילוי.
שבוע שקט.