צילום׃ ישראל אהרוני
קציצות אורז של אהרוני
נשארתם עם אורז לבן מהסופ"ש במקרר ואתם מחפשים איך להפיח בו חיים חדשים? שף ישראל אהרוני במתכון לקציצות שאריות פריכות מבחוץ, רכות ונימוחות מבפנים וטעימות במיוחד. ארוחה קלילה ומהירה לתחילת שבוע
ישראל אהרוני | מגזין שופרסל
| פורסם 02/03/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 כוסות אורז לבן (קר מהמקרר)
180 גרם מוצרלה מגורדת
30 עלי בזיליקום קצוצים
בצל סגול קצוץ דק
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק
2-3 כפות קמח
3 ביצים
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
2 יוצרים מהתערובת קציצות (לא דקות מדי).
3 מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד שכולן שחומות ופריכות (כ-2 דקות מכל צד), מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.
בתיאבון!