פיתה ביתית משני מרכיבים
פיתות בלי כלום לארוחת ערב? מה פתאום, בחיים לא היינו שולחים אתכם לתת לילדים ולעצמכם ארוחה דלה כל כך, אבל פיתה שהכנתם בעצמכם, ועוד משני מרכיבים בלבד, היא אטרקציה אמיתית בפני עצמה, ומספיק להגיש אותה עם כמה ממרחים (גם קוטג' זה ממרח) וירקות - ויש לכם ארוחת ערב להתגאות בה.
מתכון: פיתה ביתית משני מרכיבים
שקשוקה בקן
מבין ההמצאות ששינו לנו את החיים, לתבנית המאפינס ולבצק העלים שמורים שני מקומות בדירוג גבוה יחסית. המתכון הזה משלב את שניהם: מדובר במעין שקשוקה (האמת, אפשר להכין את זה גם בלי עגבניות בכלל) שמורכבת בתוך ריבוע של בצק עלים שיושב בתבנית מאפינס, וככה נאפית בתנור. היופי? לא מדובר במחבת אחת גדולה שצריכה להכיל את ההעדפות של כולם - כל אחד מרכיב את השקשוקית שלו לפי טעמו, וכולן ביחד נכנסות לתנור.
עראייס עוף בטוסטר
עראייס יכול להיות מהמנות המשביעות של יום העצמאות, שמתיישבות טוב טוב בבטן ודורשות שנפתח כפתור, אבל הוא גם יכול להיות מנה קלילה שילדים אוהבים, עם עוף וכמה תוספות. ברגוע. והכי כיף - מכינים את זה צ'יק צ'ק בטוסטר.
בתיאבון!