מרק עגבניות
המתכון הזה הוא לא רק מתכון למרק עגבניות, הוא שיעור במרק עגבניות, ולכן אנחנו ממליצים לכם לעקוב אחריו, גם אם יש לכם את המרק הקבוע שלכם שלא עלה בדעתכם להחליף. הכנתם את המרק? עכשיו קבלו שלוש אפשרויות הגשה: עם לחם קלוי ומרוח בשמן זית ושום, עם אורז ושמיר (לא חובה) או עם קרוטונים ופרמזן. הסתדרתם, אין מה לומר.
מאפה פסטה עם טריק
לא נשאיר אתכם במתח: הטריק הוא השריה מוקדמת של הפסטה עם שמן הזית, מה שמייתר את הצורך בבישול המוקדם שלה. ופשטידת פסטה שלא צריך לבשל בשבילה את הפסטה מראש היא הרי ממש בגדר פלא. הקאץ' הוא שבשביל זה צריך להתחיל את ההכנה לפחות 3 שעות (או לילה) מראש - אבל אין שום בעיה: לכו תשרו אותה עכשיו, בערב תחזרו אליה ותוך כמה דקות היא בתנור.
דייסת קוואקר מלוחה
אנחנו מתים על דייסות קוואקר בחורף, אבל מודים שלא תמיד בא לנו על תערובת הסילאן והפירות הקבועה. לפעמים אפילו אנחנו מעדיפים מלוח על מתוק, בעיקר אם מדובר בארוחה רשמית ולא בנשנוש מזדמן. אז מתברר שאותה דייסת קוואקר שאנחנו מחבבים עובדת מעולה גם בגרסה מלוחה, עם תיבול עדין וגבינת קשקבל מגוררת. מה זה מעולה - טירוף. תנסו.
בתיאבון!