שניצלוני תירס

בגדול, העניין הוא כזה: טוחנים גרגירי תירס (מקופסה), מערבבים עם ביצה, שמן זית וקמח, מעצבים לגודל שרוצים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים. אז אומנם לעשות את זה לוקח קצת יותר מזמן מאשר לכתוב את זה, אבל נשבעים לכם שתוך רבע שעה כבר יכולים להיות כמה ילדים ממש שמחים ליד השולחן, עם חתיכות תירס שנוצצות להם בין השיניים.

מתכון: שניצלוני תירס

מקלות עלים גאודה (צילום: דניאל לילה, מאפיית לחמים)
מקלות עלים גאודה|צילום: דניאל לילה, מאפיית לחמים

מקלות בצק עלים וגאודה

מקלות של בצק עלים וגבינות הם מהתענוגות היותר פשוטים שהחיים מזמנים לנו, ואף שלא מדובר בארוחה מזינה במיוחד (או בכלל) - מדי פעם אנחנו מפרגנים אותה לעצמנו ולכל המשפחה, ובלבד שהיא מגיעה עם ירקות חתוכים. המתכון הוא של מאפיית לחמים השווה, אבל באמת שלא צריך מאפייה בשביל זה. ואגב, בהיעדר גאודה גם גבינה צהובה פשוטה תעשה את העבודה.

מתכון: מקלות בצק עלים וגאודה

פסטה סלמון (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)
פסטה סלמון|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

פסטה סלמון

מעט מאוד מרכיבים יש בפסטה הזאת, אבל כל אחד מהם עז טעם ותורם לה תרומה משמעותית. יש פה סלמון, עגבניות מיובשות ותרד, ויחד עם פסטה פשוטה (ושמן זית, איך אפשר בלי) - מדובר בחתיכת ארוחה טעימה, משביעה וכיפית.

מתכון: פסטה סלמון

בתיאבון!