פאפא אל פומודורו (מרק לחם ועגבניות)
זה מרק? זה תבשיל? זה נזיד? כל התשובות נכונות: זאת ההמצאה האיטלקית הגאונית שמשלבת בין לחם (שממש לא צריך להיות טרי), הרבה עגבניות, שום, שמן זית, קצת עלים וקצת פרמזן. מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה של אהרוני, ולנחש כמה שנים עברו מאז.
לחם תירס ואורגנו טרי
בארצות הברית לחם תירס הוא מנה סופר פופולרית, בארץ פחות, ואולי זה בגלל שזה לא עובר אותנו, העניין הזה של מנת תירס שבינה לבין תירס אין כמעט כלום (כן, יש קמח תירס במנה, אבל מדובר באחד הקמחים הפחות מפנקים, שלא באמת מזכיר את הדבר האמיתי). אז בלחם התירס הזה יש תירס אמיתי, אפשר טרי אבל אפשר גם קפוא ומופשר, ולא תאמינו כמה שזה משדרג. מגישים עם קוטג' וירקות, ושמחים.
מאפינס גבינות
את המאפינס האלה ייעדנו במקור לארוחת עשר לילדים שבמוסדות החינוכיים, אבל הם בהחלט יכולים לעבוד מצוין גם כארוחת ערב. שלל גבינות, חמאה וזיגוג מעט שומי, לאמיצים (לא אמיצים? ותרו עליו) - רק תוסיפו לנו כמה מלפפונים חתוכים גס ואנחנו בפנים.
בתיאבון!