טאקו עוף ואבוקדו

הערב אנחנו מציעים לכם לפתוח דוכן אוכל מקסיקני קטן מטעם עצמכם. מה שזה ידרוש מכם זה לטגן חזה עוף עם תיבול קל, להכין ממרח אבוקדו פשוט וסלטון של בצל סגול, והכי חשוב - להצטייד בטורטיות. עשיתם את זה? עכשיו ארזו הכל ביחד, חצו באמצע והגישו לבני ביתכם המורעבים. הם ישמחו ממש ממש.

מתכון: טאקו עוף ואבוקדו

קונוס טוסט טורטייה

עוד אופציה מבוססת טורטייה, שהיא בעצם טוסט אבל בגרסה מגניבה בהרבה. זה הולך ככה: חותכים קו ישר מאמצע הטורטייה ועד הקצה (מה שנקרא רדיוס). מסדרים על 4 הרבעים של הטורטייה אילו תוספות שאוהבים: גבינת שמנת, זיתים, גבינה מגוררת, פרוסות עגבנייה וכו' - ומקפלים את הטורטייה למעין קונוס (תנו הצצה בסרטון, זה באמת פשוט). צולים בטוסטר לחיץ לרגע וחצי - ויש לכם יופי של ארוחה שאפילו צלחת לא צריך ללכלך בשבילה.

מתכון: קונוס טוסט טורטייה

מאפינס פיצה (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
מאפינס פיצה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

מאפינס פיצה

ומכאן אנחנו ממשיכים למאפינס פיצה שהם כנראה לא מה שאתם מדמיינים. לא מדובר פה בבלילה אחידה ומעורבבת של קמח, גבינה ועגבניות שאמורה לדמות פיצה, אלא בחתיכות חתיכות של בצק יוגורט (קונספט פלאי בפני עצמו), שנאפות בתבניות מאפינס יחד עם התוספות הרלוונטיות. נשמע דומה, אבל ברמת הביס זה הרבה יותר שווה.

מתכון: מאפינס פיצה

בתיאבון!