פסטה עם טונה בסיר אחד

המתכון הזה של יונית צוקרמן צובר לו מעריצים בשקט בשקט, ואפשר להבין למה. הרבה מאוד ילדים מתים על טונה, שלא לדבר על פסטה ברוטב עגבניות (סליחה, פסטה ברוטב אדום), וההורים, אם יורשה לנו להכליל, נוטים לחבב מאוד מתכונים של פסטה בסיר אחד, שלא לוקחים יותר מדי זמן ולא מלכלכים כלים. וברור שזה יוצא טעים בטירוף.

מתכון: פסטה עם טונה בסיר אחד

פנקייק תירס מהיר (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פנקייק תירס מהיר|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

פנקייק תירס מהיר

פנקייקים זעירים שמשובצים בהם גרעיני תירס, כמה ירקות חתוכים וטחינה או אפילו לאבנה עם שמן זית - ככה מתקתקים בשיא הזריזות ארוחת ערב שגם ילדים אוהבים וגם מבוגרים. לציידי החלבון נגלה שיש בפנים לא רק גבינה צהובה אלא גם גביע שלם של גבינה לבנה, אז אפשר להיות שקטים.

מתכון: פנקייק תירס מהיר

קציצות פרסה ותפוחי אדמה צמחוניות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
קציצות פרסה ותפוחי אדמה צמחוניות|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

לביבות כרישה ותפוח אדמה

איזה ילד אוהב לביבות כרישה? קלי קלות - הילד שלא יודע שזה מה שמסתתר בלביבות המעולות שעל הצלחת שלו, ומוסיף להן את המתקתקות הייחודית והכל כך טעימה הזאת. וברצינות: כרישה מבושלת היא בעיקר מתוקה (תחשבו על בצל - כמה טעם בצלי נשאר לו אחרי בישול או טיגון טוב?). ומה עם המרקם? נכון שכאן עלולה להיות בעיה, ולכן אנחנו ממליצים לטחון את הכרישה ולא להסתפק בקיצוץ.

מתכון: לביבות כרישה ותפוח אדמה

בתיאבון!