עוגת בורקס

לא מכינים בצק, קונים חבילה של בצק עלים ומכינים מלית גבינתית שכוללת תערובת גבינות: קוטג' או גבינה לבנה (או גם וגם), גבינה צהובה מגוררת מאיזה סוג שבא לכם ואתם אוהבים, גבינה מלוחה לטעמכם (פטה/בולגרית/כל גבינה אחרת), מוסיפים קצת עלי תיבול קצוצים, מגלגלים ושולחים לתנור. 

>> למתכון: עוגת בורקס גבינות

עוגת בורקסים גבינה - מילוי נדיב (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
עוגת בורקסים גבינה - מילוי נדיב|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

פנקייק תירס

לא צריכים פה תירס טרי כמובן, הכוונה היא לקמח תירס ולגרעיני תירס שלגמרי יכולים להגיע מקופסת שימורים. אם במקרה יש לכם בבית קלחי תירס שרק ממתינים שיעשו איתם , מוזמנים גם להשתמש בהם. התוצאה, בכל מקרה, היא ארוחת ערב שכנראה תהפוך לקבועה. אצלנו היא להיט הילדים וחבריהם, ולרוב אנחנו אוכלים אותה עם כמה ירקות קצוצים ליד וכף יוגורט או שמנת, מה שיש לנו באותו רגע זמין במקרר. בתיאבון. 

>> למתכון: פנקייק תירס חמאתיים

פנקייק תירס (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
פנקייק תירס|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

פשטידת פתיתים

פשטידה לארוחת ערב תמיד באה לנו טוב, בטח ובטח כשהיא משלבת פתיתים, גבינות ורסק עגבניות. סלט ירוק או כמה ירקות חתוכים ליד - וסגרתם ארוחת ערב לכל הבית. 

>> למתכון: פשטידת פתיתים אדומה

פשטידת פתיתים מינוס חתיכה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פשטידת פתיתים מינוס חתיכה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל