זיטי
אנחנו מתחילים עם פשטידת פסטה-עגבניות שאנחנו כל כך אוהבים, ומכינים בעצמנו בבית כל כך הרבה, עד שכבר יש לנו את הטיפים והתוספות שלנו על המתכון המקורי (המעולה) של שי-לי ליפא (ראו הערות המערכת בפנים). מאוד פשוט, מאוד בסיסי - והתבנית שיוצאת בסופו של דבר מהתנור היא בדיוק מה שכולם מייחלים לו אחרי יום ארוך.
סלט עוף אסייתי
חזה עוף ברוטב אסייתי כולם אוהבים, ירקות שחתוכים לרצועות או לגפרורים זה תמיד כיף - ושני אלה ביחד משלימים ארוחת ערב שמתאימה פיקס לחום הבלהות שאנחנו חיים בתוכו בימים אלה.
חצ'פיתה
החצ'פיתה הוא חצ'פורי שלא מכינים מאפס אלא מבססים על פיתה קנויה, וזה פשוט לא ייאמן כמה שקיצור הדרך הזה מקצר. למעשה כל מה שנשאר לעשות זה לדאוג לגבינה, ביצה ותיבול - והופס, יש ארוחת ערב. אנחנו יודעים, אי אפשר להשוות את זה למנה המקורית, אבל כל עוד נמנעים מהשוואות מדובר בארוחה משפחתית פשוטה ונהדרת.
בתיאבון!