mako
פרסומת

מקדימים תרופה: 3 ארוחות ערב לתחילת השבוע

את הזיטי שבתמונה אנחנו מכירים כל כך טוב שאנחנו מתפלאים שעדיין לא נעשינו דומים לו (ואולי כן?), סלט ירקות עם חזה עוף לא צריך להכיר בשביל לאהוב וחצ'פורי מפיתה של הסופר זה פשוט העקיצה של החיים

אוכל טוב
mako
פורסם:
זיטי אפוי של שי-לי ליפא
זיטי אפוי של שי-לי ליפא | צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
הקישור הועתק

זיטי

אנחנו מתחילים עם פשטידת פסטה-עגבניות שאנחנו כל כך אוהבים, ומכינים בעצמנו בבית כל כך הרבה, עד שכבר יש לנו את הטיפים והתוספות שלנו על המתכון המקורי (המעולה) של שי-לי ליפא (ראו הערות המערכת בפנים). מאוד פשוט, מאוד בסיסי - והתבנית שיוצאת בסופו של דבר מהתנור היא בדיוק מה שכולם מייחלים לו אחרי יום ארוך.

סלט עוף אסייתי
סלט עוף אסייתי | צילום: יפית בשבקין, mako אוכל

סלט עוף אסייתי

חזה עוף ברוטב אסייתי כולם אוהבים, ירקות שחתוכים לרצועות או לגפרורים זה תמיד כיף - ושני אלה ביחד משלימים ארוחת ערב שמתאימה פיקס לחום הבלהות שאנחנו חיים בתוכו בימים אלה.

פיתה חצ'אפורי
פיתה חצ'אפורי | צילום: שרון ברקוביץ, BERKO MADE

חצ'פיתה

החצ'פיתה הוא חצ'פורי שלא מכינים מאפס אלא מבססים על פיתה קנויה, וזה פשוט לא ייאמן כמה שקיצור הדרך הזה מקצר. למעשה כל מה שנשאר לעשות זה לדאוג לגבינה, ביצה ותיבול - והופס, יש ארוחת ערב. אנחנו יודעים, אי אפשר להשוות את זה למנה המקורית, אבל כל עוד נמנעים מהשוואות מדובר בארוחה משפחתית פשוטה ונהדרת.

בתיאבון!