אוכל
צילום׃ lovelypeace, ShutterStock

שקשוקה משימורים

צוק העיתים - וליתר דיוק צוק העגבניות - לימד אותנו שאפשר להכין יופי של שקשוקה גם בלי עגבניות טריות, וזה אפילו לוקח פחות זמן (לא צריך לחכות לפרימדונות שיתרככו). ככה עושים את זה במשפחת ליברזון

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 09/09/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שמן זית לטיגון

בצל, קצוץ דק

2 שיני שום, פרוסות

צ'ילי אדום, פרוס דק (לא חייבים שלם)

קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות

קופסת רסק עגבניות

כפית גדושה פפריקה (חריפה או מתוקה, מה שאוהבים)

מלח

4 ביצים

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את הבצל, השום והצ'ילי עד שהם מתרככים.

2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות.

3 מוסיפים חצי כוס מים רותחים, פפריקה ומלח ומביאים לרתיחה.

4 מבשלים ללא כיסוי כ-15 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

5 מוספים את הביצים, מכסים ומבשלים עד שהן מגיעות לרמת המוכנות הרצויה. מגישים מיד.

 לבלוג של רותם ליברזון

 לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

** אוהבי הגמבות יכולים להוסיף גמבה קצוצה בשלב הטיגון.

** אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל שחור, אורגנו מיובש או מה שאוהבים.