ערב לא פשוט עבר על כוחותינו שנאלצו להתמודד עם קינוח שהיה ברור שייכנס לפנתאון של "מאסטר שף" עוד לפני הביס הראשון: "האלסקה בומב". אין ספק שהפצצה מאלסקה איתגרה את כל המתמודדים, אבל עבור אתי, דורית ושלומי, הערב הזה היה קשוח במיוחד. השלושה, שקיבלו את הדירוג הנמוך ביותר במשימה, התבקשו להכין מנה נוספת בחצי שעה בלבד.
חושבים שגם אתם יכולים להתמודד עם הכנת ארוחה בהתראה קצרה? הייתם רוצים לבשל כמו המתמודדים? קבלו את כל המתכונים מהתכנית האחרונה:
האלסקה בומב:
שלושה דברים שכל אחד חייב לעשות בחייו: לטפס על הר גבוה, לשיר מול קהל ולצלוח בשלום את אחת ממשימות שחזור הקינוחים של מאסטר שף. הכירו את האלסקה בומב - קינוח שכבות של עוגת ספוג, גלידת וניל, שטרויזל אגוזים, סורבה תות ומרנג מפואר לסיום.
המתכון של אתי לוי:
סלט פסטה עם עגבניות וגבינות
מי שאוהב חגיגות צבע בצלחת ישמח להכין את סלט הפסטה הפשוט והטעים הזה, שמכיל שלושה סוגי עגבניות, שני סוגי גבינות והרבה שום, שמן זית ובזיליקום, והכל ברבע שעה עבודה.
>> למתכון: סלט פסטה עם עגבניות וגבינות של אתי לוי
המתכון של דורית רביניאן:
פרגיות ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס
ד"ש מהמזרח הרחוק עם תבשיל פרגיות פיקנטי עם ירקות מוקפצים, רוטב חרפרף ופרגיות. וכל זה - על אורז פרסי דווקא. למה? ככה.
>> למתכון: פרגיות ברוטב קארי ירוק וקרם קוקוס של דורית רביניאן
המתכון של שלומי אלדר:
מרק קובה סלק
למרות שעל הנייר נדמה שכדי להכין קובה סלק מוצלח נדרשת מיומנות בת שנים רבות, עם קצת תושייה מעולם הכדרור אפשר להגיע לתוצאה טעימה במיוחד.
>> למתכון: מרק קובה סלק של שלומי אלדר
מאסטר שף VIP, ראשון, 21:00