רבע הגמר של מאסטר שף VIP נפתח במשימה המסורתית שכולנו אוהבים: זיהוי המרכיבים הסודיים במתכון של אחד השופטים. והפעם היה זה הקארי הבורמזי של רושפלד. ובמתכון כמו של רושפלד, היו למעלה מ-36 מרכיבים שונים. יש לכם אומץ להכין אותו בעצמכם? קבלו את המתכון המלא.
קארי בורמזי ירוק של יונתן רושפלד
בואו להכין מנה שמכילה טעמים שמתפוצצים לכל הכיוונים ולגלות איך נראה אוכל צמחוני כשיונתן רושפלד מכין אותו.
>>למתכון של יונתן רושפלד: קארי בורמזי ירוק
אחרי שניסו לנחש את סודות הקארי של רושפלד, כל אחד מחמישיית רבע הגמר בחר מקרר, והכין מנה שהורכבה אך ורק מהמוצרים שחיכו להם במקרר. שלמה בחר במקרר של המשפחה, שי בחר במקרר השף, איה בטבעוני, פנינה במקרר הרווקים ובטי בתאילנדי. ואם גם אתם בעניין, יש לכם הזדמנות להכין את המנות אצלכם בבית:
המתכון של שי אביבי: רביולי מסקרפונה ויערת דבש
בצק רביולי עדין שכשנוגסים בו מקבלים מלית מתקתקה של דבש וגבינת מסקרפונה והכל ברוטב חמאת מרווה.
>>למתכון של שי אביבי: רביולי מסקרפונה ויערת דבש
המתכון של פנינה טורנה: פסטה בולונז
יש מנות קלאסיות שפשוט חייבים להכין אותן לפחות פעם אחת. בולונז על פסטה טרייה היא בדיוק מנה כזאת.
>>למתכון של פנינה טורנה: פסטה בולונז
המתכון של שלמה שרף: דג דניס עם יוגורט על מצע ירקות מקורמלים
נתקעתם עם כל מיני דברים במקרר? ייתכן שזה יום המזל שלכם: דג דניס עם ירקות מקורמלים, קטשופ ומטבל יוגורט חביב שישלים את התמונה.
>>למתכון של שלמה שרף: דג דניס עם יוגורט
המתכון של בטי רוקאווי: קציצות בקר ברוטב אסייתי
לפני שיוצאים לטיול במזרח הרחוק, מומלץ לעשות סיבוב במטבח המקומי – קציצות בקר ברוטב קארי, למון גראס וצ'ילי שיקחו אתכם עד לחופי תאילנד.
>>למתכון של בטי רוקאווי: קציצות בקר ברוטב אסייתי
המתכון של איה קרמרמן: קרעי פסטה בירקות
פטריות, שום, קונפי ארטישוק ובזיליקום בשמנת מתוקה על פסטה בעבודת יד. מנה כפרית ונעימה שמביאה קצת חורף לפה.
>>למתכון של איה קרמרמן: קרעי פסטה בירקות
עוד במאסטר שף:
- רוצים לבשל כמו מאסטרים? קבלו את המשחק שיסדר לכם את המטבח
- כל המתכונים מכל העונה מחכים לכם עכשיו באתר
- כל הפרקים של מאסטר שף VIP לצפייה ישירה
מאסטר שף VIP - מי יעלה לגמר? חצי הגמר, שלישי ב-21:00