שם: איתיאלה היאט
גיל: 31
מהיכן בארץ: מושב מטע
תאריך לידה: 2.11.1989
מצב משפחתי: נשואה +3
מקצוע: חקלאות
חשבון אינסטגרם/פייסבוק: ithiela_hb
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
1. אני לא מתחברת לטיולים רגליים בטבע.
2. הייתי רוצה לדעת ללכת על עקבים.
3. אני ממש אוהבת ללבוש ורוד.
4. אני לא אוהבת דברים חדשים ואני בדרך כלל קונה בחנויות יד שנייה.
5. בתור ילדה הייתי מכורה למיץ פטל.
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
למיכל בוטון, שהיא השראה מבחינתי בתחום הקונדיטוריה והאוכל.
מהי החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
בגיל שבע אמא שלי הייתה מבקשת ממני לצלחת מנות לארוחת שישי.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
פעם באו אלינו חברים לסוף שבוע ותכננתי להכין הרבה אוכל. בדיוק כשהם באו נגמר לי הגז והיינו צריכים לאלתר לגמרי.
מה המאכל שלא תסכימי לטעום בחיים ולמה?
אין לי כזה דבר 'שונאת' באוכל.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
חמאה, פלפל שחור ושמן זית.
איזה כלי מטבח הוא חובה בעינייך?
קרש חיתוך גדול מעץ.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לא להסתבך.
מה הטריק שלך במטבח שאת לא יכולה בלעדיו?
כשעושים שקשוקה ירוקה, מטגנים את הירק ממש עד חריכה וקריספיות בהרבה שמן זית ורק אחר כך שמים את הביצים.
איזו ביקורת/מחמאה שקיבלת מהשופטים באודישן, את זוכרת במיוחד ולוקחת איתך להמשך?
שאני הסלט.
מהי מנת הדגל שלך?
טארט קרם שקדים אפוי עם פרי עונתי, ובכללי קינוחים.
מה המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
מילפיי בהכנה במקום אצל יאן קוברר בפריז.
וידוי קטן לסוף, משהו שעשית במטבח וכדאי ששופטי מאסטר שף לא ישמעו עליו.
אני אוהבת מיונז כמעט בכל דבר.