נישואים נוסח בנגקוק
זוכרים את המז'וז'ין המרוקאיים? אז קבלו את זה: אסף מ"מאסטר שף" החליט למשוך את שידוך הברבוניות הזה לכיוון תאילנדי דווקא, וזה מה שיצא
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 ברבוניות בינוניות
למילוי:
חצי פלפל חריף אדום
סנטימטר שורש ג’ינג’ר
כף שורש גלנג יבש
חופן גרגירי כוסברה, קלויים קלות
2 בצלי שאלוט
שורש למון גראס (רק החלק הבהיר)
2 שיני שום
חצי חבילת כוסברה קצוצה
7 עלי בזיליקום קצוצים
חצי כפית פיש סוס
כף רוטב סויה
עלי כפיר ליים
4 פלפלי שאטה יבשים
עגבנייה
לטיגון:
כוס קמח
2 ביצים טרופות
כוס פירורי פנקו
שמן עמוק לטיגון
לרוטב:
כף ג’ינג’ר
5 כפות רוטב סויה
כפית צ'ילי חריף
כפית למון גראס
קליפה מגוררת מחצי לימון
כף חומץ אורז
כף פיש סוס
חצי כף שמן שומשום
כף סוכר דמררה
לסלט:
1 שומר גדול
2 בצלצלי שאלוט
10 עלי בזיליקום
5 צנוניות
מיץ מחצי ליים
כף רוטב סויה
מעט צ'ילי גרוס
מלח
פלפל שחור
בוטנים קצוצים
כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
1 מנקים את הדגים מאדרות וראשים.
2 קוצצים את כל חומרי המילוי וכותשים בעלי ומכתש לכדי משחה חלקה.
3 מניחים כל זוג דגים אחד על השני וביניהם מורחים את המשחה שהכנו ללא הנוזלים. סוגרים ומהדקים.
4 מצפים כל זוג דגים בקמח, טובלים בביצה ואז בפירורי פנקו ומטגנים בשמן עמוק דקה-שתיים מכל צד.
5 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.
6 לסלט: קוצצים את הירקות, מתבלים ומתקנים תיבול. מגישים עם בוטנים קצוצים.
האם אסף דיי ייכנס לנבחרת מאסטר שף? צפו בפרקים הבאים וגלו