אוכל

נישואים נוסח בנגקוק

זוכרים את המז'וז'ין המרוקאיים? אז קבלו את זה: אסף מ"מאסטר שף" החליט למשוך את שידוך הברבוניות הזה לכיוון תאילנדי דווקא, וזה מה שיצא

אסף דיי | מאסטר שף | פורסם 09/05/21 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 ברבוניות בינוניות

למילוי:

חצי פלפל חריף אדום

סנטימטר שורש ג’ינג’ר

כף שורש גלנג יבש

חופן גרגירי כוסברה, קלויים קלות

2 בצלי שאלוט

שורש למון גראס (רק החלק הבהיר)

2 שיני שום

חצי חבילת כוסברה קצוצה

7 עלי בזיליקום קצוצים

חצי כפית פיש סוס

כף רוטב סויה

עלי כפיר ליים 

4 פלפלי שאטה יבשים 

עגבנייה

לטיגון:

כוס קמח 

2 ביצים טרופות

כוס פירורי פנקו

שמן עמוק לטיגון

לרוטב:

כף ג’ינג’ר

5 כפות רוטב סויה

כפית צ'ילי חריף

כפית למון גראס

קליפה מגוררת מחצי לימון

כף חומץ אורז

כף פיש סוס

חצי כף שמן שומשום

כף סוכר דמררה

לסלט: 

1 שומר גדול

2 בצלצלי שאלוט

10 עלי בזיליקום 

5 צנוניות

מיץ מחצי ליים

כף רוטב סויה

מעט צ'ילי גרוס

מלח

פלפל שחור

בוטנים קצוצים 

כפית שמן שומשום

אופן ההכנה:

1 מנקים את הדגים מאדרות וראשים.

2 קוצצים את כל חומרי המילוי וכותשים בעלי ומכתש לכדי משחה חלקה.

3 מניחים כל זוג דגים אחד על השני וביניהם מורחים את המשחה שהכנו ללא הנוזלים. סוגרים ומהדקים.

4 מצפים כל זוג דגים בקמח, טובלים בביצה ואז בפירורי פנקו ומטגנים בשמן עמוק דקה-שתיים מכל צד.

5 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומתקנים תיבול.

6 לסלט: קוצצים את הירקות, מתבלים ומתקנים תיבול. מגישים עם בוטנים קצוצים.

האם אסף דיי ייכנס לנבחרת מאסטר שף? צפו בפרקים הבאים וגלו