אוכל

בייגל ממולא בשר

בייגלה מבצק שמרים ממולא בשר בתיבול נועז של בזיליקום, ג'ינג'ר, קינמון וצ'ילי, עם ציפוי מהמם של שומשום וסומק. אנחנו אוהבים את כל המאפים בעולם, אבל פייר, זה מאפה החלומות שלנו

תאיר מורדוך | מאסטר שף | פורסם 28/12/20 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 61 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

קילו קמח

600-700 מ"ל מים

כף שמרים

2 כפות סוכר

כף מלח 

3 כפות שמן זית 

למילוי הבשר:

3 כפות שמן זית לטיגון

2 בצלי שאלוט או בצל רגיל

חצי קילו בשר טחון

רבע כפית פלפל אדום חריף

קורט צ'ילי גרוס

חצי כפית מלח

רבע כפית פפריקה אדומה

רבע כפית פפריקה חריפה

קורט קינמון

כף בזיליקום קצוץ

כף כוסברה קצוצה

מעט ג’ינג’ר טרי

שן שום כתושה

תימין

לציפוי:

שומשום 

סומאק 

אופן ההכנה:

1 מעבדים את כל מרכיבי הבצק לתערובת אחידה ומתפיחים כשעה. 

2 המילוי: מטגנים היטב את הבצל, וכשהוא מזהיב מוסיפים את הבשר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומתקנים תיבול.

3 מרדדים כ-100 גרם מהבצק לעיגול גדול ולא מאוד דק, מפזרים שורה של המילוי בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים ומחברים לעיגול. טובלים לרגע בקערה עם מים, ואז בתערובת של שומשום וסומאק. אם רוצים עוטפים בתימין, לקישוט. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה וחוזרים על הפעולות עם שאר הבצק.

4 אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.

האם תאיר מורדוך תיכנס לנבחרת מאסטר שף? צפו בפרקים הבאים וגלו