דלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי
פונדו גבינות עשיר וסמיך בתוך דלעת ערמונים צלויה, ועיגולי בצק פריכים ומטוגנים שמחביאים קממבר, או בקיצור: ד"ש מהניינטיז, עם טוויסט של עכשיו.
>> המתכון המלא לדלעת ערמונים ממולאת פונדו גבינות וארטישוק ירושלמי של אסף דיי
![דלעת ערמונים - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך](https://img.mako.co.il/2021/05/24/asafdaypumpkin_re_autoOrient_i.jpg)
מפרום מוצרלה
ביס מושלם ומושחת של מוצרלה מותכת ממולאת בפטריות שלא יצליח להגיע לשולחן וייחטף כולו עוד בדרך. ראו הוזהרתם.
>> המתכון המלא למפרום מוצרלה של גיא בימקה
![מפרום מוצרלה - גיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך](https://img.mako.co.il/2021/05/25/guymuzzarella_autoOrient_i.jpg)
קנלוני כרישה
עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע.
>> המתכון המלא לקנלוני כרישה של חופית סרמילי
![קנלוני כרישה - חופית סרמילי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך](https://img.mako.co.il/2021/05/24/hofitkanaloni_autoOrient_i.jpg)
קינוח גבינה ותותים
מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?
>> המתכון המלא לקינוח גבינה ותותים של עדי ויינברג
![קינוח גבינה ותותים - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך](https://img.mako.co.il/2021/05/24/adidessert_autoOrient_i.jpg)
בצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות
הבצל לוקח מקום של כבוד ונושא על עצמו תערובת גבינות וציר מתובל וסמיך – לגזור ולשמור לערב של חורף עם כוס יין.
>> המתכון המלא לבצלים מקורמלים על תערובת גבינות נמסות של עדי ויינברג
![בצלים מקורמלים עם תערובת גבינות - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך](https://img.mako.co.il/2021/05/24/adiweinbergonions_autoOrient_i.jpg)