ברביעי הקרוב (בקשת 12) עונת העשור של "מאסטר שף" תצא לדרך ואנחנו לא יכולים לחכות לכל המתכונים החדשים שנפגוש. רגע לפני שזה קורה החלטנו להזכר במתכונים הבלתי נשכחים, ולכבוד הקיץ בחרנו הפעם את 15 המאפים הכי טובים של התוכנית - כאלה שאפשר לקחת איתנו לטיול או אפילו לים.
- מאפה שבלול בשר של עדי ויינברג: שילוב מפתיע של בצק מתפצח, מתיקות של פירות מקורמלים במילוי ונשיכת אורגנו טרי.
- סמבוסק סביח של חיים כהן: כל מה שטוב בסביח עטף בבצק שמרים נהדר.
- קרואסון שקדים של בר פינס: הוא לא באמת קרואסון והוא לא באמת עוגה, הוא סוג של שילוב בין שניהם, במילוי כיפי של קרם שקדים ושערות חלבה.
- שמבורכ- מאפה במילוי תפוחי אדמה ובשר של יהיודע ניזרי: מאפה סורי במילוי עסיסי של תפוחי אדמה ובשר טחון, שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו.
- מאפה בשר חגיגי של אביבה פיבקו: בשר טחון, תפוחי אדמה, מלח, פלפל ובצק ויש לכם ארוחה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפהפייה.
- מאפה ירקות בתיבול הודי של איתיאלה היאט: מנה אידאלית לבראנץ' של שבת או כמנה ראשונה לכל ארוחה אחרת, ובקלי קלות.
- לחמג'ון בצל של יעקב אלגרנטי: מאפה שמרים שמכינים חצי במחבת חצי בתנור, במילוי משגע של בשר כבש עם טעמים מודגשים של בצל וכמון.
- ספוליאטלה של נתנאל אלקובי: מין קרואסון פציח ופלאי, עם מלית קרמית גבינתית ענוגה.
- צ'יבורק של אלברט איפראימוב: כל כך יפה, שאפילו לא צריך לטעום אותו בשביל לדעת שהוא מושלם.
- פאי תפוחים של מוסא אבו סריס: בצק פריך עם צימוקים במילוי תפוחים מסוכרים וקינמון.
- מלאי של איתי כהן: מאפה קמח תירס מתקתק המחביא בתוכו שלל גבינות.
- טארט גבינות ופטריות של אלקנה ביטון: מאפה גבינות משובח עם פטריות ועשבי תיבול.
- מאפה כבדים עם מנגולד וסלרי של סתיו כהן: חגיגה אפויה של כבדי עוף. מגישים לצד סלט עגבניות פיקנטי.
- מאפה חריף של גלית בונפלד: מאפה ממולא בבצל ירוק ופלפלים חריפים.
- מאפה עם שעועית אדומה של ג'אנה חן: מאפה בצק עלים טבעוני ממולא בשעועית אדומה עם שמן בלבד.