פקיילה

קלאסיקה תוניסאית - רוטב מרוכז של עלי מנגולד, עם שעועית לבנה נימוחה ופיתה פריכה (כן, אפשר גם על קוסקוס)

>> המתכון המלא לפקיילה של אסף דיי

פקלייה - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
פקלייה - אסף דיי|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

 מרק שעועית

סיר שכולו נחמה וגעגוע: מרק שעועית קלאסי, מתובל היטב והכי חשוב - קל הכנה

>> המתכון המלא למרק השעועית של גיא בימקה

מרק שעועית - גיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
מרק שעועית - גיא בימקה|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מרק עדשים צבעוניות

ניחוחות של הודו במרק סמיך של עדשים בכמה צבעים, שמוסיפות משחק של מרקמים וסמיכות נפלאה

>> המתכון המלא למרק העדשים צבעוניות של עדי ויינברג

מרק עדשים - עדי ויינברג (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
מרק עדשים - עדי ויינברג|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

פתת אלחומס

בסיס של קרעי פיתה, מעל גרגירי חומוס מבושלים, יוגורט ובשר כבש מתובל - זה מה שמנאל מ"מאסטר שף" מתכננת לכם בתוכנית של שבת (אחרי החדשות בקשת 12), וזו פשוט מנה אדירה. רק אל תשכחו לשריין איזה שעתיים למנוחה

>> המתכון המלא לפתת אלחומס של מנאל איסמעיל

פתת אלחומס של מנאל (צילום: נתנאל ישראל, mako אוכל)
פתת אלחומס של מנאל|צילום: נתנאל ישראל, mako אוכל