בורקס כרישה פיסטוק ובשמל
היידה השחיתות. מילוי נפלא בטעמו של כרישה ובשמל, עם בצק מתפצח להפליא שקורא לביס הבא, ומהר.
>> המתכון המלא לבורקס כרישה פיסטוק ובשמל של חופית סרמילי

פיש אנד צ'יפס ים תיכוני
גרסה עם תיבול פיקנטי שמושך את הקלאסיקה הבריטית אל עבר מחוזות ים תיכוניים. אל תוותרו על האיולי סחוג.
>> המתכון המלא לפיש אנד צ'יפס ים תיכוני של גיא בימקה

ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס
קציצת דגים בניחוח אסייתי עטופה בבצק ספינג', בקוביות צ'יפס ובפירורי פנקו – והכל מטוגן בשמן עמוק למקסימום פריכות, וכן – למקסימום שחיתות.
>> המתכון המלא לספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס של אסף דיי
