בורקס כרישה פיסטוק ובשמל

היידה השחיתות. מילוי נפלא בטעמו של כרישה ובשמל, עם בצק מתפצח להפליא שקורא לביס הבא, ומהר.

>> המתכון המלא לבורקס כרישה פיסטוק ובשמל של חופית סרמילי

בורקס כרישה פיסטוק ובשמל - חופית סרמילי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
בורקס כרישה פיסטוק ובשמל|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

פיש אנד צ'יפס ים תיכוני

גרסה עם תיבול פיקנטי שמושך את הקלאסיקה הבריטית אל עבר מחוזות ים תיכוניים. אל תוותרו על האיולי סחוג.

>> המתכון המלא לפיש אנד צ'יפס ים תיכוני של גיא בימקה

פיש אנד צ'יפס ים תיכוני - גיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
פיש אנד צ'יפס ים תיכוני|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס

קציצת דגים בניחוח אסייתי עטופה בבצק ספינג', בקוביות צ'יפס ובפירורי פנקו – והכל מטוגן בשמן עמוק למקסימום פריכות, וכן – למקסימום שחיתות.

>> המתכון המלא לספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס של אסף דיי

ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גרא|צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"