בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה
בצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות.
>> למתכון המלא של בבצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה של חיים כהן
עלי גפן בקרם חציל שעועית
המנה הקלאסית בתיבול מעט שונה, על מצע מפתיע של קרם חציל ושעועית – תנסו את זה בבית.
>> למתכון המלא של עלי גפן בקרם חציל שעועית של אסף דיי
עלי בוריק ממולאים בשעועית
רוטב שעועית בשני צבעים בתוך עלה בוריק פריך – גרסה מקומית ונהדרת לטאקו.
>> למתכון המלא של עלי בוריק ממולאים בשעועית של אתי מורד
פסטה שפורטים ופירורי לחם
רוטב קלי קלות על פסטה תוצרת בית: אוהבי הדגים המשומרים – המסיבה הזאת בשבילכם!
>> למתכון המלא של פסטה שפורטים ופירורי לחם של בת-שי עוז
מרק עגבניות ואורז
מרק נפלא עם טעמי עגבניות ואורז רך, וליד גריסיני פריך וחם – נפלא לימים של סוף החורף.
>> למתכון המלא למרק עגבניות ואורז של חופית סרמילי
מחמרה בתוך פאי פטאייר
תבשיל בורגול נהדר ועשיר, בניחוח מרווה, בתוך כיס בצק אפוי – מנה יפהפייה.
>> למתכון המלא של מחמרה בתוך פאי פטאייר של מנאל איסמעיל
פלפל קלוי ממולא אורז
מנת ממולאים משובחת בלי צורך לבזבז זמן על קליית הפלפלים שתתחסל מיד כשיוצאת מהתנור.