דג קונפי
מינימום עבודה, מקסימום טעם: מנה ראשונה נפלאה בעדינותה וקלה להכנה – רק הקפידו על אש קטנה.
>> למתכון המלא של דג קונפי של שני אוחנה
קנלוני חצילים במיסו – מנה ישראפנית
כשהדיוק והניחוחות של יפן פוגשים חומרי גלם ישראליים נולדת מנה עזת טעם ויפת מראה, שתטריף את האורחים שלכם. בדוק.
>> למתכון המלא של קנלוני חצילים במיסו של תאיר מורדוך
טארט פקאן תאנים וסילאן
בצק פריך ואגוזי, מעליו קרם עשיר ותאנים ולצד כל אלה קרם יוגורט רענן - קבלו קינוח רושם במתיקות מעודנת שאי אפשר להפסיק לאכול.