טארט בצל
גרסה קלילה של פאי בצל, כולל בצק בעבודת יד, בלי לוותר על אף טיפת טעם ועל פריכות נהדרת.
גרסה קלילה של פאי בצל, כולל בצק בעבודת יד, בלי לוותר על אף טיפת טעם ועל פריכות נהדרת.
>> למתכון המלא של טארט בצל של גלעד מנשה
קבב קופטא
הפשטות מנצחת כשבוחרים את חומרי הגלם הנכונים – וזה בדיוק העיקרון של הקבב הזה.
>> למתכון המלא של קבב קופטא של גלעד מנשה
מוח בתבשיל חומוס ופלפלים עם לחם פרנה
מנה חורפית נהדרת, בבישול ארוך שממלא את האוויר בניחוחות של געגוע לבית. חסר רק קצת גשם בחלון והסתדרנו.
>> למתכון המלא של מוח בתבשיל חומוס ופלפלים עם לחם פרנה של יוקרה סבג
קנלוני חצילים מוקרם ברוטב פסטו עם טוויסט פלפלים קלויים
שפע של רוטב מוקרם שיכול לעבוד נהדר גם עם פסטה, עוטף גלילות חציל ממולאות בגבינה – ביס שכולו עונג מושחת.
>> למתכון המלא של קנלוני חצילים מוקרם ברוטב פסטו עם טוויסט פלפלים קלויים של יוקרה סבג