מרק דגים מקסיקני
רוצים להרגיש מקסיקו, אבל על אמת? תתחילו בתירס בתוך מרק הדגים. לאברהם לאורנו זה עבד יופי, והכניס אותו באופן חלק לאודישן שני מול השופטים.
>> המתכון המלא למרק דגים מקסיקני של אברהם לאורנו
סופאס - טורטייה עבה במילוי פריחולס
רוצים להבין חריפות מהי? נסו את מנת הטורטייה הביתית עם תבשיל השעועית השחורה, הסלסה והגוואקמולי של אברהם לאורנו מ"מאסטר שף". אם את השופטים היא העלתה באש, מעניין מה יקרה לנו, פשוטי העם, כשננסה לטעום אותה.
>> המתכון המלא לסופאס של אברהם לאורנו
אושפלאו
לא, היא לא בוכרית, היא בכלל פרסייה - אבל זה לא הפריע לה להכין אושפלאו שאפילו אהרוני הרעיף עליו שבחים. קוראים לה תהל קדם, והיא יודעת מה היא עושה (במטבח, וכנראה בכלל בחיים).
>> המתכון המלא לאושפלאו של תהל קדם
חורשט סבזי
מצד אחד, את המתכון הזה קיבלנו מתהל קדם ללא כמויות. מצד שני, בשביל לבשל מנה פרסית מכל הלב לא באמת חייבים כמויות - מספיק לדעת שאין דבר כזה יותר מדי עשבים ירוקים, ושלימון פרסי הזה החיים.
>> המתכון המלא לחורשט סבזי של תהל קדם
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
לוקוס וירקות
רוטב על בסיס שמנת וכרוב סגול לדג - על זה עדיין לא שמענו, אבל אם להאמין לשופטים נראה שמשהו במנה הזאת עובד ממש, אבל ממש ממש טוב.
>> המתכון המלא ללוקוס וירקות של אנה ואט
מרק עוף מצומצם עם רביולי
לזה אנחנו קוראים ניצול יעיל של משאבים: מכינים מרק עוף עם כנפיים והרבה ירקות, מסננים - ואת אותם כנפיים וירקות טוחנים כדי למלא בהם את הרביולי, וואללה אנה, אהבנו את הראש.
>> המתכון המלא למרק עוף עם רביולי של אנה ואט