דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה
המנה הזו של אלברט איפראימוב חוגגת את תפוחי האדמה עם נוכחות יפה גם במרק וגם בתוך הכיסונים, ועושה את זה כל כך טוב, שהוא יכול לדלג את דרכו לנבחרת "מאסטר שף".

דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה (צילום: מתוך
דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה|צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

למתכון המלא של אלברט איפראימוב

רביולי גבינות בניחוח הדרים
השופטים התעופפו על נוכחות קליפות הלימון והתפוז במנה של יותם, ואנחנו כל כך מסתקרנים מהשילוב שלהן עם מלית העיזים העדינה ורוטב החמאה ועשבי התיבול, שאנחנו פשוט חייבים לנסות את זה גם.

 רביולי גבינות בניחוח הדרים (צילום: מתוך
רביולי גבינות בניחוח הדרים|צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

למתכון המלא של יותם ארונוביץ

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

זלביה במילוי בשר
הסופגניות התימניות לא האמינו שזה קורה להן - פתאום חצו אותן לשניים ומילאו בתערובת של בשר עם בצל ופטריות. אבל עובדה שזה קרה, ועובדה שזה היה כל כך טעים, שהיה שווה כרטיס כניסה לנבחרת.

זלביה במילוי בשר (צילום: מתוך
זלביה במילוי בשר|צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

למתכון המלא של רוחמה הרשדורפר

לחם בעג'ין בסירופ רימונים
יש הרבה גרסאות - וגם הרבה שמות - ללחמג'ון, אבל זאת של פרח נראית לנו כמו משהו מיוחד. לחם עם בשר, יד ראשונה מלבנונית.

לחם בעג'ין בסירופ רימונים (צילום: מתוך
לחם בעג'ין בסירופ רימונים|צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

למתכון המלא של פרח רסלאן