דגים מבושלים

קציצות דגים ברוטב חריימה

מנה מופלאה בטעמיה ובמרקמה, שאפשר בכיף לנגב עם פיתה עד סוף הסיר. וזה מיכל אנסקי אמרה, לא אנחנו.

למתכון לקציצות דגים ברוטב חריימה של ליאור אוחיון

קציצות דגים ברוטב חריימה  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
קציצות דגים ברוטב חריימה |צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

דג ברוטב פרובנסיאלי

כשאתם מכינים את המנה הזאת בבית – ואנחנו ממליצים לכם בכל פה לעשות את זה – רק תקפידו לתת לפרח תפוחי האדמה את כל הזמן שהוא צריך בתנור. עשיתם את זה? ההצלחה מובטחת.

למתכון לדג ברוטב פרובנסיאלי של ונסה וידל אביטן

דג ברוטב פרובנסיאלי (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
דג ברוטב פרובנסיאלי|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

סידייה דג עם בצל מטוגן

לפני שאתם נבהלים מהשם, דעו לכם שבסך הכל מדובר בתבשיל של דג ואורז עם המון בצל מטוגן, כלומר – מנה ביתית נהדרת שאי אפשר לא לאהוב. תשאלו את השופטים.

למתכון לסידייה דג של פרח רסלאן

סידייה דג עם בצל מטוגן (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
סידייה דג עם בצל מטוגן|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

דגים מטוגנים

דג מטוגן ברוטב שרמולה 

בשר פורל עדין ועסיסי, רוטב עוצמתי וקצת חמיצות – לא סתם המנה הזאת הפכה לקבועה בבית של משפחת קספרס.

למתכון לדג מטוגן ברוטב שרמולה של גל קספרס

דג מטוגן ברוטב שרמולה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
דג מטוגן ברוטב שרמולה|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

מוסר מצופה ופיצה קפרזה 

אייל שני אמר שמדובר במנה מושלמת, והאמת שכבר הבנו את זה לבד: פיצת קפרזה על בצק עלים, אצבעות פריכות של דג מוסר ופסטו שלא ידע שהוא יכול להיות כזה. אתם באמת צריכים עוד משהו?

למתכון למוסר מצופה של ונסה וידל אביטן

מוסר מצופה ופיצה קפרזה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
מוסר מצופה ופיצה קפרזה|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

מושט מטוגן של פעם

אולי מדובר במזל של מתחילים – מה שבטוח זה שיותם הצליח לעשות עבודה מעולה עם המושט המטוגן שלו, ששלח את מיכל חזרה לגיל 9 בכנרת.

למתכון למושט מטוגן של יותם ארונוביץ

מושט מטוגן של פעם  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
מושט מטוגן של פעם |צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

דג ופיתה מטוגנת עם טאבולה וטחינה

אצל פרח בבית מגישים דג מטוגן עם פיתה ביתית מטוגנת גם היא – ואחרי שראינו כמה השופטים מתמוגגים מהשילוב הזה, אנחנו חושבים שננסה גם.

למתכון לדג ופיתה מטוגנת של פרח רסלאן

דג ופיתה מטוגנת עם טאבולה וטחינה  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
דג ופיתה מטוגנת עם טאבולה וטחינה |צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

דגים נאים

סשימי מוסר ואשכולית אדומה

בשלב הדג הנא של המשימה יותם הרגיש בטוח לגמרי, ומתברר שבצדק. דג מוסר טרי, איזון טעמים מושלם – מנה שעולים עליה למרפסת.

למתכון לסשימי מוסר של יותם ארונוביץ'

סשימי מוסר ואשכולית אדומה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
סשימי מוסר ואשכולית אדומה|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

סביצ'ה פומלה

הסלט הזה כל כך מרענן, יפהפה וטעים – שלא ייאמן שפרח מעולם לא התעסקה עם דג טרי, או אפילו טעמה כזה. לזה אנחנו קוראים מלכה.

למתכון לסביצ'ה פומלה של פרח רסלאן

סביצ'ה פומלה  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
סביצ'ה פומלה |צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

 

_OBJ