אורז עם רולדת עוף ממולאת
הגרסה של שירן קרני לאושפלאו כוללת סיר ובו גלילות חזה עוף במילוי בשר טחון, שמתבשלות יחד עם אורז, ירקות ותבלינים. אתם יכולים לקרוא לזה אושפלאו של דרום תימן.
המתכון המלא לאורז עם רולדת עוף ממולאת של שירן קרני
פלאפל לוביה (באג'יה)
את הפלאפל הזה מכינים לא מחומוס אלא משעועית לוביה (שימו לב, היא צריכה השריה ארוכה), ולא פחות חשוב - מגלגלים בידיים. אחרת זה פשוט לא יוצא אותו הדבר.
המתכון המלא לפלאפל לוביה של שירן קרני
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"
בורקיטס חצילים וגבינות
אם מיכל אנסקי הודתה שהבצק של הבורקיטס האלה טוב יותר מזה שהיא עצמה מכינה - כנראה יש פה משהו מיוחד. איך אומרים, אם לא ננסה לא נדע, אז כנראה שמוטב לנסות.
המתכון המלא לבורקיטס חצילים וגבינות של קלרי פסח באשי
מקלובה עם צלעות טלה
המקלובה של קלרי פסח באשי היא אומנם מקלובה לכל דבר, אבל בזכות שכבת תפוחי האדמה הפריכים היא גם תהדיג פרסי. וכשמשלבים שתי מנות כל כך טובות, ברור שיהיה טעים רצח.
המתכון המלא למקלובה עם צלעות טלה של קלרי פסח באשי
מגדלים של קבב וחצילים על סלט פלפלים קלויים
הגרסה של אייל עובדיה לקבב ממש לא מסתכמת בקציצה - במקרה שלו מדובר במגדל של קציצות מאנטרקוט ובשר כבש, שמוגשות בינות לפרוסות מטוגנות של חציל - והכל על סלט חריף אש של פלפלים קלויים. בלגן? קצת, אבל טעים.