צילום׃ נעם פריסמן, סטארקיסט
סלט טונה - עם סלרי, תפוחים, אגוזים וויניגרט דבש
מתכון לסלט טונה שרחוק שנות אור מסלט הטונה שאתם רגילים להכין (כן, זה עם המיונז והמלפפון החמוץ) - עם תוספת של תפוחים, סלרי ורוטב ויניגרט דבש. מזכיר לכם וולדורף? זה בדיוק הקטע
| סטארקיסט
| פורסם 14/12/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסלט:
1 קופסה של טונה ברוטב ויניגרט
2 גבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות דקות
1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק, פרוס
מלח
פלפל שחור
חופן אגוזי מלך, קצוצים
חופן עלי ארוגולה
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
אופן ההכנה:
1 בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, למעט האגוזים ועלי הארוגולה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
2 בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.
3 מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים את אגוזי המלך, יוצקים את הרוטב ומגישים.