אוכל
צילום׃ נעם פריסמן, סטארקיסט

סלט טונה - עם סלרי, תפוחים, אגוזים וויניגרט דבש

מתכון לסלט טונה שרחוק שנות אור מסלט הטונה שאתם רגילים להכין (כן, זה עם המיונז והמלפפון החמוץ) - עם תוספת של תפוחים, סלרי ורוטב ויניגרט דבש. מזכיר לכם וולדורף? זה בדיוק הקטע

| סטארקיסט | פורסם 14/12/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

1 קופסה של טונה ברוטב ויניגרט

2 גבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות דקות

1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל ירוק, פרוס

מלח

פלפל שחור

חופן אגוזי מלך, קצוצים

חופן עלי ארוגולה

לרוטב:

3 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות דבש

1 כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, למעט האגוזים ועלי הארוגולה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

2 בקערה קטנה מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.

3 מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים את אגוזי המלך, יוצקים את הרוטב ומגישים.