אוכל
צילום׃ אסף אמברם, מאסטר שף

תפוחי אדמה ממולאים טונה

כשמתחשק לנו לפנק את עצמנו בארוחת ערב מרשימה ומגרה, אבל אין לנו באמת זמן או כוח להשקיע (בטח שלא בעצמנו) - אנחנו מתקתקים תפוחי אדמה ממולאים טונה, ומרגישים שניצחנו את העולם

| סטארקיסט | פורסם 30/11/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 תפוחי אדמה בינוניים, לא מקולפים

3 כפות שמן

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח

פלפל שחור גרוס

למילוי:

קופסת טונה עם פלפל חריף מסוננת משמן

2 בצלים ירוקים, קצוצים

ביצה

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 שוטפים את תפוחי האדמה ועוטפים כל אחד בנייר אפייה ונייר אלומיניום. אופים בתנור כ-45 דקות עד שהם רכים.

3 מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ופותחים את הניירות. מנמיכים את חום התנור ל-190 מעלות.

4. בעזרת כף מרוקנים חלק מתוכן תפוחי האדמה כך שייווצר מקום למילוי.

5. מועכים את תוכן תפוחי האדמה ומערבבים בקערה את חומרי המילוי עם תוכן התפודים.

6. מערבבים בקערית שמן, צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.

7 מברישים את התפודים מבפנים ומבחוץ בתערובת התיבול.

8 ממלאים את תפוחי האדמה במלית ומחזירים לתנור ל-15 דקות עד שהמילוי מתייצב והם משחימים מעט.