mako
פרסומת

יוחאי גולן

בקיבוץ שבו גדל הוא היה מכין בעיקר חביתות, אבל מאז התפריט של יוחאי גולן השתדרג ותופתעו למצוא שם גם זוחלים בטמפורה. המטבח היפני מצליח לסקרן אותו במיוחד, ואם במקרה נתקעתם בלי חמאה או סויה תמיד תוכלו לקפוץ אליו לביקור

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
יוחאי גולן
צילום: עדי אורני, שידורי קשת
הקישור הועתק

שם: יוחאי גולן

גיל: 46

מהיכן בארץ: הרצליה

תאריך לידה: 13.09.1971

מזל: בתולה

תאר את עצמך בחמש מילים:

יצירתי, עקשן, מצחיק, הרפתקן, נותן.

משהו שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

אני חובב "סרטי בנות" ביישן.

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה ומאיפה?
לפני שבועיים, ב'זוזברה'.

מה אתה יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
אוכל רחוב אבל גם מולקלורי, אני פשוט אוהב אוכל טעים.

על איזה מטבח גדלת?
אין מטבח ספציפי, גדלתי על מטבח של ניסיונות וטעמים.

לאיזה מתמודד או שופט מהעונות הקודמות אתה הכי מתחבר?
מאסימיליאנו.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
יצחק רבין.

מה הזיכרון הראשון שלך מהמטבח?
כשהיינו מבשלים חביתות בקיבוץ בחופשים.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את מושפעת?
בגיל שבע בערך. אין סגנון ספציפי שאני מושפע ממנו, אני אוהב לספוג קצת מכל מטבח.

למי אתה הכי אוהב לבשל?
לבת הזוג שלי.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
תלוי במצב רוח. לפעמים שווארמה, ולפעמים ארוחה מושקעת.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
חמאה, בייקון וסויה.

מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
תבשל פשוט, ייצאו לך מאכלים מורכבים - תן למרכיבים להביע את עצמם.

מה יכתבו עליך בעיתון אוכל נחשב?
"מבשל טעים, מכיר מגוון של מרכיבים ויודע לעבוד עם חומרי גלם".

מה מנת הדגל שלך?
אין מנה אחת, אני אוהב מנות חדשות כל הזמן.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח היפני.

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
טעמתי המון וקשה להצביע על אחד, אבל יש ברשימה זחלים בטמפורה וחזירון שלם צלוי.

"מאסטר שף" משודרת בקשת, ערוץ 12