מילקשייק וניל ובאונטי
אנחנו מציעים לכם להניח רגע בצד את כוסות התה והקפה כי נראה לנו שמצאנו את המשקה הכי מפנק לחורף הזה: מילקשייק וניל וקוקוס עם חטיפי באונטי שיחמם לכם את הלב באחריות
נעה קנריק | בבושקה הפקות ל-mako
| פורסם 17/01/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לשייק:
6 כוסות חלב
6 כדורי גלידה וניל
6 חטיפי באונטי קטנים
לקצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
2 חטיפי באונטי קצוצים גס
אופן ההכנה:
1 טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי השייק.
2 מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
3 מוזגים את השייק לכוס, מכסים בשכבת קצפת ומעטרים בחטיפי באונטי קצוצים.