צילום׃ תומר תומס
תבשיל בשר ראש מזרחי
אנחנו תמיד בעד תבשילים עמוקי טעם וצבע, שברגע שהם נמזגים לצלחת האף והפה לא עומדים בזה. אז הנה בדיוק תבשיל כזה, עם בשר ראש נימוח והמון פלפלים מכל מיני סוגים
תומר תומס | ארקוסטיל
| פורסם 16/01/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1.5 ק"ג בשר ראש, נקי משומן ובצבע ורוד
10 שיני שום
2 כוסות גרגירי חומוס, אחרי שהושרו לילה בהמון מים
1 פלפל אדום, פרוס לרצועות
1 פלפל ירוק חריף, פרוס לרצועות
1 צ'ילי, פרוס לרצועות
1 פלפל יבש
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
2 כפות גדושות של פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כף פלפל שחור גרוס
כף וחצי כמון
כף שטוחה של מלח
1 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה:
1 שמים את בשר הראש בסיר הלחץ יחד עם שיני השום וגרגירי החומוס.
2 מוסיפים פנימה את כל סוגי הפלפלים והצ'ילי.
3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הפפריקה המתוקה, הפלפל השחור, הכמון והמלח, ושופכים מים רותחים עד לכיסוי הבשר.
4 סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים כשעה.
5 מעבירים את השסתום למצב יציאת לחץ, ובסיום שחרור הלחץ פותחים את המכסה ומגישים.
לעמוד הפייסבוק של תומר, הבית של תומס מבשל באהבה