צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל
דייסה עם נוטלה ופירות
איך גורמים לילדים ליהנות מדייסת שיבולת שועל בריאה ומזינה? בדיוק ככה: דייסה נהדרת שאפילו הילדים שלנו שמחו לאכול בזכות פירות טריים ונוטלה, שהופכת את כל הסיפור לסוג של קינוח
עריכת מתכון: ענבל לביא | נוטלה
| פורסם 07/11/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
800 מ"ל חלב (3 כוסות ושליש)
400 גרם שיבולת שועל (4 כוסות)
40 גרם סוכר (3 כפות וחצי)
60 גרם נוטלה (3 כפות שטוחות)
40 גרם אגוזי לוז, קצוצים גס (קצת פחות מחצי כוס)
פטל, לקישוט
אופן ההכנה:
1 שמים את החלב ואת שיבולת השועל בסיר. מבשלים בחום בינוני-גבוה עד שהתערובת מתעבה, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב.
2 מניחים לדייסה להתקרר.
3 מחלקים את התערובת לקערות ומעטרים כל אחת ב-15 גרם נוטלה (בערך חצי כף), באגוזי לוז קצוצים ובפטל (או כל פרי לבחירתכם).
4 מגישים בטמפרטורת החדר.
לבלוג של ענבל – פיית העוגיות