אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

מוס נוטלה

קינוח כוסות אישי למי שאוהב את המתוק שלו מתוק במיוחד: מוס עשיר משני מרכיבים שיש לכולנו בבית, עם תוספת של מרנג, שוקולד וגם פירות, יער או איזה שאוהבים. הקטע המסובך? לחכות לו בזמן שהוא במקרר, כמובן

עריכת מתכון: ענבל לביא | נוטלה | פורסם 01/11/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 301 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

30 גרם קצפת (כ-3 כפות)

60 גרם נוטלה (3 כפות שטוחות)

20 גרם מרנג מפורר קלות (4 כפות)

2 מיני מרנג לקישוט

פירות יער, לקישוט

אופן ההכנה:

1 מכינים מוס בערבוב 40 גרם נוטלה ו-30 גרם קצפת.

2 ממלאים את תחתית הכוסות בשכבה של מרנג מפורר ומוסיפים את המוס. מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.

3 מקשטים ב-20 גרם הנותרים של נוטלה תוך שימוש בשקית זילוף.

4 מקשטים את הצלחת במיני מרנג ופירות יער.

 לבלוג של ענבל – פיית העוגיות