צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל
מוס נוטלה
קינוח כוסות אישי למי שאוהב את המתוק שלו מתוק במיוחד: מוס עשיר משני מרכיבים שיש לכולנו בבית, עם תוספת של מרנג, שוקולד וגם פירות, יער או איזה שאוהבים. הקטע המסובך? לחכות לו בזמן שהוא במקרר, כמובן
עריכת מתכון: ענבל לביא | נוטלה
| פורסם 01/11/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
30 גרם קצפת (כ-3 כפות)
60 גרם נוטלה (3 כפות שטוחות)
20 גרם מרנג מפורר קלות (4 כפות)
2 מיני מרנג לקישוט
פירות יער, לקישוט
אופן ההכנה:
1 מכינים מוס בערבוב 40 גרם נוטלה ו-30 גרם קצפת.
2 ממלאים את תחתית הכוסות בשכבה של מרנג מפורר ומוסיפים את המוס. מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.
3 מקשטים ב-20 גרם הנותרים של נוטלה תוך שימוש בשקית זילוף.
4 מקשטים את הצלחת במיני מרנג ופירות יער.
לבלוג של ענבל – פיית העוגיות