אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

כוכבי פרנץ' טוסט במלית נוטלה

הפרנץ' טוסט הישן והטוב משתדרג לסנדוויץ' ממולא בממרח אגוזי לוז. אז אם יש חלה בסביבה - זו כנראה הדרך המושלמת לנצל אותה

עריכת מתכון: ענבל לביא | נוטלה | פורסם 02/12/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 פרוסות חלה או לחם בריוש

2 ביצים

160 מ"ל (שני שליש כוס) חלב

20 גרם (2 כפות) סוכר

קורט קינמון

20 גרם חמאה

40 גרם (2 כפות יפות) נוטלה

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 לילה לפני ההכנה מסדרים את פרוסות החלה או הבריוש על רשת אפייה ומשאירים לייבוש למשך הלילה.

2 יום למחרת טורפים יחד את הביצים עם החלב, הסוכר והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה.

3 ממיסים במחבת מעל להבה בינונית את החמאה. טובלים כל פרוסת לחם בבלילת הביצים לכמה שניות, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות הלחם.

4 בעזרת חותכן כוכב גדול חותכים את הפרנץ' טוסט לכוכבים. מצמידים כל זוג כוכבים בעזרת 5 גרם נוטלה. מעטרים בנוטלה ובאבקת סוכר ואוכלים מיד.

 

לבלוג של ענבל – פיית העוגיות