אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

נתחוני חזה עוף ברוטב לימון ופטרוזיליה

יש לכם 20 דקות פנויות לתקתק ארוחה? בהנחה שכן (אם לא זאת בעיה, וזה כבר נושא אחר) - תעשו לעצמכם טובה ותשקיעו אותן חכם: נתחוני חזה עוף מוקפצים ברוטב לימון ופטרוזיליה. הוסיפו אורז לבן, ויש לכם מנה פצצה

בת חן דיאמנט | mako אוכל | פורסם 02/11/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 140 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות

רבע כפית פלפל לבן

מלח

חצי כוס קורנפלור, לקימוח

3 כפות שמן קנולה

למרינדה:

חלבון ביצה

כף קורנפלור

כף סויה

כף יין לבן

לרוטב:

2 קוביות מיץ לימון קפוא

2 קוביות פטרוזיליה קפואה

רבע כוס יין לבן

רבע כוס ציר עוף או מים

אופן ההכנה:

1 חצי שעה מראש מערבבים את חומרי המרינדה בקערה ומכניסים את העוף. 

2 אחרי חצי שעה מסננים את העוף מהמרינדה, מתבלים בפלפל לבן ומלח ומקמחים בקורנפלור.

3 מקפיצים את נתחוני העוף בווק עם מעט שמן תוך ערבוב מתמיד עד להשחמה, כ-5 דקות.

נתחוני עוף - הכנה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
לא לשכוח לערבב כל הזמן|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לווק.

5 מבשלים כמה דקות, עד לצמצום הרוטב לדרגת הסמיכות הרצויה. מגישים עם קערת אורז לבן.

>> בתחילת השבוע הכנו כאן נודלס עוף מוצלחים לא פחות