צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
מאפינס פטריות
מאפינס מפנקים עם פטריות, כרישה וגבינות, מהסוג שנשמח לקבל כי הם כיפיים וטעימים לאללה, וגם נשמח להכין - כי זה לוקח לנו רק רבע שעה. מושלמים לכל מצב - כארוחת עשר שווה לילד וגם לאירוח קליל בערב
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 09/12/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 כפות שמן זית לטיגון
קוביית בצל מטוגן קצוץ קפוא
חצי כרישה חתוכה דק
קוביית שום קפוא
2 חבילות פטריות שמפניון פרוסות
150 גרם גבינת פטה מפוררת
50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 כוסות קמח תופח
כף תימין טרי קצוץ
3 ביצים
מלח, פלפל לבן, פלפל שחור
3 כפות שמן זית לבלילה
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת עם שמן זית, כרישה, שום ופטריות עד להזהבה.
2 מערבבים את כל יתר החומרים בקערה, מוסיפים את התערובת מהמחבת ומתבלים.
3 מעבירים לתבנית שקעים משומנת מעט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד להזהבה.