אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

מאפינס פטריות

מאפינס מפנקים עם פטריות, כרישה וגבינות, מהסוג שנשמח לקבל כי הם כיפיים וטעימים לאללה, וגם נשמח להכין - כי זה לוקח לנו רק רבע שעה. מושלמים לכל מצב - כארוחת עשר שווה לילד וגם לאירוח קליל בערב

בת חן דיאמנט | mako אוכל | פורסם 09/12/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 136 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כפות שמן זית לטיגון

קוביית בצל מטוגן קצוץ קפוא

חצי כרישה חתוכה דק

קוביית שום קפוא

2 חבילות פטריות שמפניון פרוסות

150 גרם גבינת פטה מפוררת

50 גרם גבינת קשקבל מגורדת

50 גרם גבינה צהובה מגורדת

2 כוסות קמח תופח

כף תימין טרי קצוץ

3 ביצים

מלח, פלפל לבן, פלפל שחור

3 כפות שמן זית לבלילה

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת עם שמן זית, כרישה, שום ופטריות עד להזהבה.

2 מערבבים את כל יתר החומרים בקערה, מוסיפים את התערובת מהמחבת ומתבלים.

מאפינס פטריות - הכנה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
מערבבים את תוכן המחבת עם החומרים בקערה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

3 מעבירים לתבנית שקעים משומנת מעט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד להזהבה.