סינטה ממולאת בתנור

נתח סינטה ממולא בשום קונפי והמון עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה וגם נענע, שנצרב על מחבת ואז נכנס לתנור. מושלם כמו שהוא, אבל תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין רק יוסיפו לכל הטוב הזה.

>> המתכון המלא לסינטה ממולאת בתנור של דיאנה רחמני

סינטה ממולאת בתנור של דיאנה (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
סינטה ממולאת בתנור של דיאנה |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

רוסטביף עם תפוחי אדמה בתנור

מנת בשר ותפוחי אדמה קלאסית: סינטה בחמאה וחרדל צלויה בתנור עם תפוחי אדמה, תימין, רוזמרין וטרגון. מחפשים מנה מנצחת שתמיד עובדת? זה המתכון בשבילכם.

>> המתכון המלא לרוסטביף עם תפוחי אדמה בתנור של אלי מצרי

רוסטביף ותפוחי אדמה (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
רוסטביף ותפוחי אדמה|צילום: דרור עינב, מאסטר שף

סופלה שוקולד על קונפי אננס

מה יותר כיף בחיים האלה מסופלה שוקולד עסיסי שמוכן בול במידה? לא הרבה דברים, אבל אם כבר - אז סופלה שוקולד שמוגש עם אננס קונפי וקצפת של יוגורט, דבש ושמנת. את זה אתם חייבים לנסות.

>> המתכון המלא לסופלה שוקולד על קונפי שום של יקי אלגרנטי וטום אביב

סופלה שוקולד על אננס של יקי וטום (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
סופלה שוקולד על אננס של יקי וטום |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

חומוס עם בשר א לה מינוט

התוספת הכי ישראלית לבשר טוב: פרוסות פילה מיניון צרובות במחבת מוגשות על חומוס עם המון טחינה טחון טוב טוב, סלט רענן של כרובית טרייה ורוטב פלפלים עוקצני.

>> המתכון המלא לחומוס עם בשר א לה מינוט של יקי אלגרנטי וטום אביב

חומוס עם בשר של יקי וטום (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
חומוס עם בשר של יקי וטום |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

פסטל מרוקאי

זה מה שנקרא פיוז'ן: מנה שהיא סוג של פאי רועים עם טעמים וניחוחות של פסטל מרוקאי. פירה של תפוחי אדמה מזן דזירה אפוי עם בשר וירקות מתובלים כמו שצריך, נכנס לתנור ויוצא נהדר. הטוב מכל העולמות.

>> המתכון המלא לפסטל מרוקאי של לירון אסולין

פסטל עם תפוח אדמה סגול (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
פסטל עם תפוח אדמה סגול של לירון אסולין |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

רוסטביף סינטה ברוטב פטריות

מנה קלאסית של נתח סינטה צלוי עם שום וחרדל, מוגש ברוטב פטריות מכל הסוגים - שמפיניון, פורטובלו ושיטאקי, למשל, בניחוחות שמיר ומוסקט ועם תוספת קראנצ'ית של תפוחי אדמה מטוגנים חתוכים דק דק.

>> המתכון המלא לרוסטביף סינטה ברוטב פטריות של יהונתן ביטון

רוסטביף סינטה עם רוטב פטריות של יהונתן ביטון (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
רוסטביף סינטה עם רוטב פטריות של יהונתן ביטון |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

ארוחת בוקר ישראלית

ארוחת בוקר ישראלית לא חייבת לכלול רק חביתה-גבינות-סלט. קבלו ארוחה שווה במיוחד עם מאפה טרי, לביבות ירק, סלט חצילים, ירקות מטוגנים וגם סלט טאבולה הורס. למתקדמים - אפשר גם להוסיף תאנים לכל העסק.

>> המתכון המלא לארוחת בוקר ישראלית של מתן חליבה וסופי פורת

ארוחת בוקר ישראלית        (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
ארוחת בוקר ישראלית של מתן וסופי |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

מלבי פיוז'ן

הקינוח המוכר בטוויסט מגניב: מלבי עם נגיעות של קרם דלעת מתובל בהל, זילופים של מרנג מי ורדים וביסקוויט פיסטוק חלבי. נשמע מסובך? הכל ביחד שעה עבודה.

>> המתכון המלא למלבי פיוז'ן של מתן חליבה וסופי פורת

מלבי עם מרנג ועוגיית פיסטוק (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
מלבי עם מרנג ועוגיית פיסטוק של מתן וסופי |צילום: דרור עינב, מאסטר שף

שווארמה לוקוס על פיתה קראנץ'

הטוויסט הכי מדליק למנה הכי ישראלית שיש: שווארמה של דג לוקוס במחבת עם כמון, צ'ילי והרבה שום, מוגשת על פיתה קראנץ' שאופים לבד (ובקלי קלות!) עם רוטב טחינה עמבה ששווה לאמץ לחיים באופן כללי.

>> המתכון המלא לשווארמה לוקוס על פיתה קראנץ' של שירה בצלאל ועמית טויטו

שווארמה לוקוס עם טחינה (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
שווארמה לוקוס עם טחינה של לירון אסולין |צילום: דרור עינב, מאסטר שף