עולם הנקניק
אפשר לאכול אותו ישר מהקופסה או בכריך מפנק, אבל אפשר גם לעשות איתו כמה פעולות קלות שלאחריהן כנראה שתשאלו את עצמכם - 'איך לא עשיתי אותן קודם'? לדוגמא - סלט תפוחי אדמה עם חתיכות נקניק. אחרי שתטעמו תבינו שהוא פשוט נועד להיות חלק מהמנה הזו. הסלט המשעמם יהפוך בצ'יק לטאפאס ספרדי לגיטימי.
להתרענן עם נענע
השיח הנפוץ ביותר בארץ כבר הפך להיות קונצזוס במנות רבות, אבל האם ניסיתם אותו פעם במרק? כי מי אמר שאי אפשר להתרענן גם בחורף הכבד? המתכון המלא למרק קישואים ונענע ממש כאן.
חמאה קפואה
כל מי שניסה אי פעם לאפות בצק, גילה שחמאה משחקת בו תפקיד מרכזי. הנה טיפ מדליק למתכונים שדורשים חמאה קרה לבצק או אפילו חמאה רכה, כמו באפיית עוגיות שוקולד צ'יפס. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכניס את החמאה למקפיא ובשעת הצורך לגרד אותה עם מגררת לתוך הבלילה. לא צריך כפיים.
החציל שבכם
טוב, חציל הוא חצי אל במטבח ומתאים להכל. ודאי שמעתם על להוסיף אותו לשקשוקה. אז פשוט תעשו את זה, אל תתעצלו. זה משתלם.
קינוח משודרג
יש לכם גלידה במקפיא אבל בא לכם להגיש אותה בצורה מגניבה, ושהאורחים שלכם ירשמו אתכם לעונה הבאה של "מאסטר שף"? שלבו מתוק ומלוח. נשארו לכם בוטנים וקבוקים מהמשחק של שבת? קצצו ופזרו מעל הגלידה, אפשר גם במבה ובייגלה. לנועזים ביותר אפשר אפילו לשלב צ'יפס או רוטב סויה וטחינה גולמית על הגלידה. לא מאמינים? הבאנו תמונות להמחשה אבל אנחנו לא לוקחים אחריות.
הגרסה הנועזת עם רוטב סויה.
וגרסת הפאסט פוד.
ליקריץ?
איזה מבאס זה הליקריץ השחור אה? איכשהו תמיד שניים כאלה מצליחים להתגנב לשקית הגומי שלנו ולבאס את האווירה. אבל כנראה שיש מה לעשות איתו ושהוא אשכרה יבוא בטוב. נגיד, סלמון וליקריץ.
אמריקה
מסתבר שחמאת בוטנים היא לא רק יד ימינה של הריבה אלא משתלבת לא רע עם המון מאכלים קונבנציונאלים. בעיקר אם אתם אמריקאים או חובבי הז'אנר.
או בסנדוויץ' עם מלפפון חמוץ.
>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת