עמית חיה טויטו

לא היו לי הרבה פדיחות במטבח, אבל כשהייתי ילדה בישלתי לי ולאחי פתיתים אדומים לארוחת צהריים ובמקום מלח שמתי סוכר. הוא רצה להקיא וזרק את כל הצלחת עם השניצל. אני דווקא אהבתי את זה.

עמית טויטו (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
פתיתים מתוקים זה סטארט-אפ|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של עמית חיה טויטו

סופי פורת

בפעם הראשונה שניסיתי לבשל בסיר לחץ שעועית לבנה (פסוליה), המכסה עף וכל קירות המטבח נצבעו בשעועית. המראה היה כמו במערת נטיפים.
סופי פורת (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
מערת הנטיפים גרסת המטבח הביתי|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של סופי פורת

מתן חליבה

הזמנתי חברים לארוחת ערב ובגלל שלא היה לי זמן להכין משהו, החלטתי להכניס בשר עם המון דברים לסיר לחץ ולתת לזה שעה וחצי להתבשל במקום ארבע שעות ולהפתיע את כולם. כשבאתי להגיש גיליתי להפתעתי שהסיר לחץ לא היה סגור כמו שצריך ושהבשר קשה כמו גומי ושום דבר לא היה מוכן. בקיצור, הזמנו פיצה.
מתן חליבה (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
אין משבר שפיצה לא יכולה לפתור|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של מתן חליבה

לירון אסולין

לפני מספר שנים הזמנתי אורחים לארוחת שבת ולקינוח ניסיתי להכין עוגת גזר. כנראה שלא עשיתי טוב משהו מהמתכון, העוגה לא הייתה מתוקה ואוורירית, אלא נוצרה "פשטידת" גזר במקום. כמובן שהפדיחה האמיתית הייתה שלא טעמתי את העוגה והגשתי לאורחים עם אבקת סוכר למעלה.
לירון אסולין (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
קצת אבקת סוכר והכל הופך טעים, כמעט|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של לירון אסולין

יעקב אלגרנטי

אני מאוד מדויק ולכן בדר"כ אין פדיחות אבל קרה לי שבחג החנוכה בלונדון, הכנתי סופגניות ל-25 אורחים שציפו לקבל את "הסופגניה המדוברת שלי" וקיבלו בצק נוראי! זה היה מאוד מביך.
יעקב אלגרנטי (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
אכזב עם הסופגניות|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של יעקב אלגרנטי

שירה בצלאל

בדיוק כמו בתכנית, גם כשהיא ענתה על השאלון שלנו, שירה בצלאל חדה וברורה. במטבח הביתי שלה, בזמן שבישלה היא מספרת שנשרף לה השיער מהגז.

שירה בצלאל (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
שיער שרוף, לא חוויה נעימה לשף|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של שירה בצלאל

טום אביב

נורא רציתי להכין מרק תירס כמו באיזו מסעדה סינית שאכלנו בה. בישלתי בסיר, הכנסתי לבלנדר, אבל שכחתי לשים את המכסה וצבעתי את כל המטבח בצהוב.

טום אביב (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
במקום שיפוצניק - מרק תירס|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של טום אביב


גל אופיר קופף


באחד החורפים האחרונים הזמנו את המשפחה לחמין של שבת בצהריים. עשיתי את כל ההכנות ביום שישי ושמתי אותו בתנור, שיתבשל טוב טוב. קמתי בבוקר ולא הרחתי את הריח הנעים שאמור להיות, ואז התברר לי שלא הפעלתי את התנור אלא רק את האור שלו. נסעתי לקנות סלטים בוואדי ואת החמין אכלנו לקינוח.
גל אופיר (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
אין כמו חמין קר בשבת|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של גל אופיר קופף

אלי מצרי

כשהכנתי בפעם הראשונה רביולי ולא רידדתי מספיק את הבצק ויצאו רביולי מאד עבים ולא נעימים לנגיסה.

אלי מצרי (יח``צ: אוהד רומנו,  יחסי ציבור )
גם אנשי מוסד לשעבר עושים פדיחות|יח``צ: אוהד רומנו, יחסי ציבור


>> תעודת הזהות המלאה של אלי מצרי

חלק מחברי הנבחרת לא זכרו לספר לנו על הפדיחה שלהם מהמטבח אבל הם שיתפו אותנו בדברים אחרים לא פחות מעניינים. בואו להכיר גם אותם:

דיאנה רחמנינריה כהןיהונתן ביטון

>> אתם כבר חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"
? זה הזמן

 "מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת