אחרי שהגישה לשופטים את מנת הפסטה הנוסטלגית שלה ועברה את מבחן הטעימה העיוורת, התפנתה דיאנה רחמני להכין את המנה שמיכל אנסקי מפנטזת עליה כבר הרבה זמן. שפטה ברנג'י, זהו שמה של מנת קובה אורז שמגיעה אלינו מהמטבח הפרסי. "הכנתי לכם את המנה הזאת בגלל שהיא לא הייתה יוצאת לי טוב", שיתפה רחמני את השופטים והתוודתה: "אתם יודעים כמה ניסיונות עשיתי על אבא שלי ואחי עד שיצא לי נכון?".
אל האודישן של מאסטר שף היא כבר הגיעה מוכנה, עם ניסיון בישול של 40 שנה וחמישה ילדים להאכיל בבית, היא הסבירה למה הייתה חייבת להיכנס למטבח. "מגיל 13 התחלתי לבשל", היא משתפת ומסבירה: "אימא שלי הייתה חייבת לעבור ניתוח בישראל והשאירה אותי כילדה באיראן לדאוג לאבא שלי ז"ל ואח שלי". חוץ מפתק קטן עם הוראות הכנה לאורז וחורשט של שבת, שהשאירה לה אימא, רחמני למדה הכל לבד. עכשיו רק נשאר לנו לגלות אילו עוד הפתעות מתחבאות להן במטבח הפרסי והאם הניסיון שהיא מביאה איתה מהבית יעזור לה להיכנס גם לנבחרת? בראשון ב-21:00 האודישנים של "מאסטר שף" ממשיכים.
"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת