כשטום אביב נכנס לחדר, כל השופטים ישר זיהו שהוא מוכר להם מאיפשהו. מהר מאוד התברר שהוא הבן של עשי אביב שהיה השף של קפה "פיקאסו" המפורסם, שהיה המקום החם בתל אביב עד שנסגר באמצע שנות ה- 90. מאז, אביו הפסיק לעבוד בעולם המסעדנות ועבר לגור בלונדון והחל להתעסק בנדל"ן. היום, 20 שנה אחרי, תום הגיע להוכיח שיש דור המשך. מיכל אנסקי לא התאפקה ושאלה אותו מה אביו חושב על הבישול שלו.
אבא שלך טעם את האוכל שלך?
"הוא שופט בדיוק כמוכם. לא הייתי רוצה להגיש לכם כל יום אוכל".
ומה הוא חושב על איך שאתה מבשל?
"הוא חושב שאני טוב אבל תמיד חסר משהו".
מבחינת טום, אביו הוא סמל להצלחה ואל האודישנים של "מאסטר שף" הוא הגיע כשהוא נחוש להוכיח שהוא יכול להיכנס לנעליו. האם הוא יצליח לעמוד בציפיות ולהרשים את השופטים? צפו בהצצה לפרק המלא שישודר הערב ב-21:00.
עוד בעונה החדשה של "מאסטר שף":
- מה קורה לנו כשאנחנו צופים במאסטר שף?
- עמית חיה טיוטו חושפת הכל על הניתוח שכשל
- כל המתכונים מהפרק השני של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים בראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת