השאלה הראשונה ששואלים השופטים את המתמודד שניכנס לבשל להם היא במה אתה עובד? התשובה תמיד מפתיעה במידה כזו או אחרת, כי קשה לנחש את המקצוע של ה"מאסטר שף" הפוטנציאלי לפי מנה אחת שבישל. בין כל התשובות, התשובה של יהונתן הפנר, הייתה אולי המפתיעה ביותר עד כה - בעל גן ילדים. אז מאיפה הניסיון אתם שואלים את עצמכם? התשובה פשוטה, מבישול ארוחות הצהריים לילדים הקטנים.
"הילדים היו אומרים לאשתי שהאוכל בגן טעים כמו במסעדה", מספר יהונתן. המשפט הזה ישר גרם לאייל שני לשתף בכך שהגננת של הבת שלו הרסה לה את החיך. "אם האורז לא דביק או השניצל לא מיימי, היא לא מסוגלת לאכול אותו", מספר שני באימה. "זה משהו שאצליח לתקן רק בעוד הרבה שנים". האם יהונתן הגנן יצליח לבשל אוכל ברמה שתגרום לאייל שני לשפר את דעתו על האוכל שמגישים בגנים? התשובות בפרק המלא של "מאסטר שף" הערב ב-21:00.
עוד בעונה החדשה של "מאסטר שף":
- המדריך המלא למבטים של השופטים באודישנים
- מיכל אנסקי: "קצת נמאס לי משלישיית הגברים הזו"
- 5 טיפים להכנת פסטה מושלמת
>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"
"מאסטר שף": ראשון ושלישי ב-21:00, ערוץ 2, קשת